Web, Mobil és Marketing Blog

Értékesíts — üzletelj — mobilon (is)!A hagyományos értékesítés mellett a webshop és a hírlevelezés már szinte követelmény, de ha lépést akarunk tartani a mobil app lehet a következő befektetés ehhez.

Az elmúlt pár hónapban több olyan mobil alkalmazásra is kaptunk megbízást, melyek már kialakult online értékesítési csatornák továbbí támogatását célozzák a mobil eszközökön.

Ezekből merített tapasztalatokat szeretnénk megosztani és segítséget nyújtani ahhoz, hogy a TE online értékesítési csatornádhoz mi lehet a megfelelő  — támogató — mobil alkalmazás.

“Akció figyelő” (promotion/business) alkalmazás vagy Megrendelő App?


Egy konkrét termék és annak rendelési folyamata lehet igazán egyszerű (mint egy fantázia névvel értékesített hamburger), vagy éppen sok lépésből állhat (pl.: egy több jellemzőből összeállítható perszonalizált karkötő).

A webshop rendszerek felkészültsége — és adott esetben egyedisége — valamint gyors fejleszthetőségük által a csapat rövid időn bellül eszközölni tud olyan megoldást ami egy napi vagy egyedi ajánlat modelljét megvalósítja. A natív mobil alkalmazások viszont nem ennyire rugalmassak az eseti ötletek tekintetében.

ShopApp mobil alkalmazás - rendelések a mobil alkalmazásból


Mivel a weboldalakkal ellentétben a mobilalkalmazás frissétése és új verziójának publikálása jóval kötségesebb (időben és ráfordításban is), mint egy weboldalé, így mobil alkalmazáson történő rendelési folymatot akkor érdemes megvalósítani, ha a termékkínálat és az üzleti modell (esetleges korlátozásokkal) megeggyezik, egy egyszerű (kiválasz->kosárbatesz->megrendel) lineáris lépésekből álló folyamattal.PromotionApp - akció és kupon alkalmazás összetett értékesítéshez


Ha összetett az étékesítés folymata, az akciók és kuponok kezelési modellje akkor is van jó megoldás arra, hogy tovább bővítsd a kommunikációs csatornát egy mobil alkalmazással. 

Erre lehet alkalmas, ha üzletedet, webáruházadat egy olyan mobilalkalmazással bővíted, ami lehetővé teszi, hogy vásárlóid értesüljenek akcióidról, kuponajámlataidról és push üzenetek által ezekre Te is felhívhasd a figyelmüketet.BusinessApp - mutasd be a cégedet, értesísd az ügyfeleid


A tekékenység függvényében egy mobil alkalmazás támogathatja az ügyfelek kiszolgálását, informálását, így akár B2B és B2C szektorban is növelheted a kapcsolattartás minőséget egy jól célzott mobil alkalmazással.Neked már van mobil App-od? ;) Ha még nincs keress fel minket -> http://mobilapplikacio.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése